Hitta ett bageri i Lerum - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Lerum. Om du bor i Lerum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Lerum. Om du letar efter ett bageri i Lerum som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Lerum

Här är en lista över alla bagerier i Lerum som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Lerum som uppfyller dina behov här.

Tempo Solkatten
Bagges torg
443 30 LERUM


ICA Kvantum
Hulans Torg
443 51 LERUM


Konditori Kaffedoppet
Göteborgsv. 21
443 30 LERUM


Frallor och fika i Lerum

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Lerum om du vill göra något speciellt på ett bageri i Lerum. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Lerum från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Lerum

Det finns minst ett bageri i Lerum, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Lerum, finns nedan lite allmän information om Lerum som kan vara av intresse.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Lerum kan du läsa mer om Lerum i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Lerum som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Lerum som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.