Hitta ett bageri i Partille - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Partille. Om du bor i Partille och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 6 olika bagerier i Partille. Om du letar efter ett bageri i Partille som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Partille

Här är en lista över alla bagerier i Partille som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Partille som uppfyller dina behov här.

Glada Munken & Pannkakan, AB
Järnstångsv. 15
433 30 PARTILLE


Cederleüfs & Svenheimers Konditori AB
Nils Henrikssons v. 3 Allum
433 35 PARTILLE


Garbo Food AB
Järnstångsv. 53
433 30 PARTILLE


Le Pain Francais AB
Kyrktorget 19
433 33 PARTILLE


Portens Bageri AB
Tredingsv. 13
433 46 PARTILLE


Libanesiska Bageriet i GBG AB
Järnstångsv. 39
433 30 PARTILLE


Frallor och fika i Partille

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Partille om du vill göra något speciellt på ett bageri i Partille. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Partille från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Partille

Det finns minst ett bageri i Partille, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Partille, finns nedan lite allmän information om Partille som kan vara av intresse.

Partille är centralort och en kommundel i Partille kommun. Partille ingår i tätorten Göteborg. I Partille ligger Partille kyrka och Partille herrgård. Här ligger även Partille station som invigdes 1856.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Partille kan du läsa mer om Partille i den här artikeln.

Vi upptäckte 6 olika bagerier i Partille som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Partille som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.