Hitta ett bageri i Sandhult - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Sandhult. Om du bor i Sandhult och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Sandhult. Om du letar efter ett bageri i Sandhult som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Sandhult

Här är en lista över alla bagerier i Sandhult som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Sandhult som uppfyller dina behov här.

Vedugnsbageriet I Sandhult
Sundshultsv. 14
504 78 SANDHULT


Frallor och fika i Sandhult

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Sandhult om du vill göra något speciellt på ett bageri i Sandhult. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Sandhult från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Sandhult

Det finns minst ett bageri i Sandhult, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Sandhult, finns nedan lite allmän information om Sandhult som kan vara av intresse.

Sandhult är en tätort i Borås kommun i Västergötland, Västra Götalands län och kyrkbyn i Sandhults socken med Sandhults kyrka. Sandhult består av två delar, Kyrkebo på den östra sidan av länsväg 180, samt ABV-området på dess västra sida.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Sandhult kan du läsa mer om Sandhult i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Sandhult som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Sandhult som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.