Bageri - Vedugnsbageriet I Sandhult i SANDHULT

Vedugnsbageriet I Sandhult i SANDHULT är ett bageri där du kan köpa nybakat bröd, bullar eller frallor och njuta av ett gott kaffe. Om du vill veta mer om vad Vedugnsbageriet I Sandhult har att erbjuda inom bageriområdet rekommenderar vi att du ringer Vedugnsbageriet I Sandhult på nedanstående nummer för att fråga om deras tjänster. Du kan ta reda på vad Vedugnsbageriet I Sandhult har att erbjuda genom att fråga om bröd, kakor och andra bakverk på deras meny.

Kontaktuppgifter Vedugnsbageriet I Sandhult i SANDHULT, ett trevligt bageri

Adress och telefonnummer till bageriet Vedugnsbageriet I Sandhult i SANDHULT anges nedan.

Vedugnsbageriet I Sandhult
Sundshultsv. 14
504 78 SANDHULT
033 - 24 42 60


Vägbeskrivning till bageri Vedugnsbageriet I Sandhult i SANDHULT, samt en karta

Du kan få en karta och en vägbeskrivning till bageriet Vedugnsbageriet I Sandhult i SANDHULT genom att se nedan:Vedugnsbageriet I Sandhult - prisuppgifter för kakor, tårtor, bröd, frallor och fika i SANDHULT

Eftersom priset och utbudet av nybakat bröd, kakor och bakverk i bagerier skiljer sig åt mellan Vedugnsbageriet I Sandhult och andra bagerier i SANDHULT är det värt att jämföra utbudet och priserna för andra bagerier i SANDHULT och i hela Västra Götaland. På så sätt kan du vara säker på att få det bästa priset på nybakat bröd, frallor och andra bakverk i SANDHULT.