Hitta ett bageri i Stenkullen - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Stenkullen. Om du bor i Stenkullen och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 3 olika bagerier i Stenkullen. Om du letar efter ett bageri i Stenkullen som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Stenkullen

Här är en lista över alla bagerier i Stenkullen som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stenkullen som uppfyller dina behov här.

Gråbobagaren AB
Svetsarev. 1
443 61 STENKULLEN


Dalblads Chocolate Machines AB
Hunstugans v. 1
443 61 STENKULLEN


Zeelandia AB
Elv. 4
443 61 STENKULLEN


Frallor och fika i Stenkullen

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Stenkullen om du vill göra något speciellt på ett bageri i Stenkullen. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Stenkullen från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Stenkullen

Det finns minst ett bageri i Stenkullen, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Stenkullen, finns nedan lite allmän information om Stenkullen som kan vara av intresse.

Stenkullen är ett stationssamhälle intill Säveån och en bebyggelse i tätorten Lerum i Lerums kommun. I Stenkullens återfinns Lerums brandstation och en betydande del av kommunens industriföretag.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Stenkullen kan du läsa mer om Stenkullen i den här artikeln.

Vi upptäckte 3 olika bagerier i Stenkullen som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stenkullen som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.