Hitta ett bageri i Stora Höga - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Stora Höga. Om du bor i Stora Höga och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Stora Höga. Om du letar efter ett bageri i Stora Höga som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Stora Höga

Här är en lista över alla bagerier i Stora Höga som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Stora Höga som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Stora Höga

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Stora Höga om du vill göra något speciellt på ett bageri i Stora Höga. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Stora Höga från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Stora Höga

Det finns minst ett bageri i Stora Höga, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Stora Höga, finns nedan lite allmän information om Stora Höga som kan vara av intresse.

Stora Höga är en tätort i Stenungsunds kommun, belägen vid Bohusbanan, E6 och länsväg 160 omkring 7 km söder om Stenungsund. I Stora Höga ligger Stora Högaskolan, största skolan i Stenungsunds kommun år 2015 med ca 815 elever.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Stora Höga kan du läsa mer om Stora Höga i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Stora Höga som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Stora Höga som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.