Hitta ett bageri i Surte - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Surte. Om du bor i Surte och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Surte. Om du letar efter ett bageri i Surte som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Surte

Här är en lista över alla bagerier i Surte som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Surte som uppfyller dina behov här.

Coop Konsum
Göteborgsv. 68
445 57 SURTE


Frallor och fika i Surte

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Surte om du vill göra något speciellt på ett bageri i Surte. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Surte från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Surte

Det finns minst ett bageri i Surte, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Surte, finns nedan lite allmän information om Surte som kan vara av intresse.

Surte är en tätort i Ale kommun som ligger vid E45 och Bergslagsbanan (nu Norge/Vänerbanan) öster om Göta älv, ca 1,5 mil norr om Göteborg C. I tätorten ingår även samhället Bohus som vuxit samman med Surte.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Surte kan du läsa mer om Surte i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Surte som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Surte som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.