Hitta ett bageri i Tanumshede - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Tanumshede. Om du bor i Tanumshede och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 1 olika bagerier i Tanumshede. Om du letar efter ett bageri i Tanumshede som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Tanumshede

Här är en lista över alla bagerier i Tanumshede som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Tanumshede som uppfyller dina behov här.

Tanumshede Hembageri
Affärsv. 7
457 30 TANUMSHEDE


Frallor och fika i Tanumshede

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Tanumshede om du vill göra något speciellt på ett bageri i Tanumshede. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Tanumshede från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Tanumshede

Det finns minst ett bageri i Tanumshede, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Tanumshede, finns nedan lite allmän information om Tanumshede som kan vara av intresse.

Tanumshede är en tätort i Bohuslän och centralort i Tanums kommun, Västra Götalands län, 55 km nordväst om Uddevalla. Orten ligger strax väster om E6, nästan exakt mitt emellan Oslo och Göteborg, och inte långt från kustsamhällena Grebbestad och Fjällbacka.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Tanumshede kan du läsa mer om Tanumshede i den här artikeln.

Vi upptäckte 1 olika bagerier i Tanumshede som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Tanumshede som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.