Hitta ett bageri i Vänersborg - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vänersborg. Om du bor i Vänersborg och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 2 olika bagerier i Vänersborg. Om du letar efter ett bageri i Vänersborg som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vänersborg

Här är en lista över alla bagerier i Vänersborg som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vänersborg som uppfyller dina behov här.

Nordfeldts Konditori
Edsg. 12
462 33 VÄNERSBORG


Konditori Princess
Sundsg. 5
462 33 VÄNERSBORG


Frallor och fika i Vänersborg

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vänersborg om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vänersborg. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vänersborg från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vänersborg

Det finns minst ett bageri i Vänersborg, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vänersborg, finns nedan lite allmän information om Vänersborg som kan vara av intresse.

Vänersborg är en tätort i Västergötland och centralort i Vänersborgs kommun, Västra Götalands län samt kansliort för Vänersborgs tingsrätt. Vänersborg var före länssammanslagningen 1998 residensstad i Älvsborgs län.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vänersborg kan du läsa mer om Vänersborg i den här artikeln.

Vi upptäckte 2 olika bagerier i Vänersborg som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vänersborg som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.