Hitta ett bageri i Vedum - på den här sidan finns alla fina och mysiga bagerier i Vedum. Om du bor i Vedum och är sugen på färskt bröd, kakor, bullar eller något annat gott kan du besöka ett av 0 olika bagerier i Vedum. Om du letar efter ett bageri i Vedum som säljer en viss typ av bröd, tårta eller andra bakverk kan du använda företagets kontaktinformation för att ta reda på saker som bageriets telefonnummer.

Bageri i Vedum

Här är en lista över alla bagerier i Vedum som vi har på lager. Du kommer förmodligen att kunna hitta ett bageri i Vedum som uppfyller dina behov här.

Frallor och fika i Vedum

Du kan ta en kaffe eller köpa en fralla i Vedum om du vill göra något speciellt på ett bageri i Vedum. Du kan förvänta dig en trevlig upplevelse om du väljer ett av bagerierna i Vedum från listan ovan.

Bagerifakta om platsen Vedum

Det finns minst ett bageri i Vedum, och det sysselsätter förmodligen ett stort antal personer. Eftersom du förmodligen vet att det finns minst ett bageri i Vedum, finns nedan lite allmän information om Vedum som kan vara av intresse.

Vedum är en tätort i Vara kommun i Västergötland. Laske-Vedums kyrka ligger i norra delen av tätorten. De två mest kända företagen på orten startade under tidigt 1900-tal: Vedum Kök & Bad AB och Vedums Chark.

Om du vill veta mer än bara om bagerier i Vedum kan du läsa mer om Vedum i den här artikeln.

Vi upptäckte 0 olika bagerier i Vedum som du kan välja mellan om du vill fika eller köpa bakverk. Om du inte hittar något bageri i Vedum som erbjuder färskt bröd, bullar eller bakverk som du gillar, kan du leta vidare efter bagerier i Västra Götaland.